Μήνυμα-άνοιγμα προς την Αδριατική Λίγκα από τον διευθυντή μάρκετινγκ του Ολυμπιακού

Share it:

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία συγκρίνει την Αδριατική Λίγκα με το ελληνικό πρωτάθλημα και τις προεκτάσεις τους γενικότερα, έκανε ο Νίκος Λεπενιώτης.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός (αριστερά στη φωτογραφία) θέλησε με στοιχεία να παρουσιάσει το ελκυστικό του προϊόντος για τη γειτονική λίγκα, για την οποία έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η πλευρά των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά το μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Share it:
Reactions:

Αθλητισμός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ

Μπήκε στο φλεγόμενο σπίτι του για να σώσει τον σκύλο του - ΒΙΝΤΕΟ

Αψήφησε τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι του και μπήκε σε αυτό για να σώσει τον σκύλο του. Οι πυροσβέστες, φώναζαν στον Χοσε Γκουζμάν,...

ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ