GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τη μπολονέζ - Ο Δήμαρχος της Μπολόνια κήρυξε τον πόλεμο στη διάσημη μακαρονάδα

"Η μακαρονάδα μπολονέζ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, παρόλα αυτά είναι διάσημη σε όλον τον κόσμο" δήλωσε ο δήμαρχος της Μπ...


"Η μακαρονάδα μπολονέζ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, παρόλα αυτά είναι διάσημη σε όλον τον κόσμο" δήλωσε ο δήμαρχος της Μπολόνια στη RAI.
“Θα προτιμούσαμε ο κόσμος να ξέρει ότι στη Μπολόνια γεννήθηκαν οι ταλιατέλες, τα τορτελίνια και τα λαζάνια" συμπλήρωσε ο Βιρτζίνιο Μερόλα, ζητώντας από τους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη της Ιταλίας να σταματήσουν να την παραγγέλνουν.
O 64χρονος δήμαρχος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, κάλεσε τους λάτρεις της μπολονέζ ανά τον κόσμο να του στείλουν φωτογραφίες από το «ανύπαρκτο» πιάτο.
«Αγαπητοί πολίτες, συλλέγω φωτογραφίες με σπαγγέτι μπολονέζ από όλο τον κόσμο, διαδίδοντας τα fake news. Αυτή η φωτογραφία έρχεται από το Λονδίνο, παρακαλώ στείλτε μου τη δική σας», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση