GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επική γκάφα από την κυβέρνηση της Ουγγαρίας - Η αφίσα για την προστασία της οικογένειας και η απιστία - ΦΩΤΟ

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας θέλει να εφαρμόσει ένα “σχέδιο δράσης για την προστασία της οικογένειας”, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβά...

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας θέλει να εφαρμόσει ένα “σχέδιο δράσης για την προστασία της οικογένειας”, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φορολογικές ελαφρύνσεις για τις πολύτεκνες μητέρες.

Στις αφίσες για τη συγκεκριμένη καμπάνια απεικονίζεται ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με τον άνδρα να κρατάει το χέρι της αγαπημένης του. Ωστόσο, οι Ούγγροι κοιτώντας με προσοχή τα μοντέλα στις αφίσες διαπίστωσαν ότι τα πρόσωπα τους είναι γνωστά.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί από τον φωτογράφο Antonio Guillem και σε άλλες πόζες. Σε μία από αυτές, που έχει γίνει και viral στο διαδίκτυο, ο άνδρας ενώ κρατάει από το χέρι τη σύντροφό του κοιτάζει επιδεικτικά μία άλλη γυναίκα.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστη τη γκάφα της ουγγρικής κυβέρνησης. “Το ευτυχισμένο ζευγάρι που προωθεί την εκστρατεία της ουγγρικής κυβέρνησης για τη νέα οικογενειακή πολιτική είναι ήδη διάσημο στο διαδίκτυο ... και όχι για την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο”, αναφέρεται σε μία από τις αναρτήσεις.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: BBC, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση