GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το μαφιόζικο “χτύπημα” στη Γλυφάδα - Συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή;

Άμεση διασύνδεση ανάμεσα στο “χτύπημα” με στόχο τον 56χρονο Αυστραλό επιχειρηματία με καταγωγή από τον Λίβανο, στη λεωφόρο Βουλιαγ...

Άμεση διασύνδεση ανάμεσα στο “χτύπημα” με στόχο τον 56χρονο Αυστραλό επιχειρηματία με καταγωγή από τον Λίβανο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρωί της περασμένης Παρασκευής και στην εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία και συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή, τον Νοέμβριο του 2018 “βλέπουν” οι Αρχές, που εκτιμούν πως και οι δύο υποθέσεις ήταν “συμβόλαια θανάτου” με κοινό παρονομαστή.

Οι αστυνομικοί, που αναζητούν το νήμα του μαφιόζικου χτυπήματος, προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν η απόπειρα δολοφονίας του 56χρονου αποτελεί αντίποινα στη δολοφονία Μακρή ή εάν πρόκειται για συνέχιση των εχθροπραξιών από την ίδια πλευρά.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η εντολή για την έκρηξη στο όχημα του 56χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, δόθηκε από την Αυστραλία ενώ ρεπορτάζ της Daily Mail επισημαίνει πως τα κοινά στοιχεία στις δύο υποθέσεις καθιστούν μονόδρομο για τις ελληνικές Αρχές τον συσχετισμό τους στο πλαίσιο του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μέλη της μαφίας στη μακρινή ήπειρο.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα το γυμναστήριο που επισκέφθηκε ο 56χρονος - έξω από το οποίο παγίδευσαν με εκρηκτικά το όχημά του - είναι το ίδιο όπου γυμναζόταν ο Γιάννης Μακρής.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν ενημερώσει την Ιντερπόλ και την αυστραλιανή αστυνομία για την υπόθεση, προκειμένου να ανταλλάξουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση