GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στον Σάκη Ρουβά - Ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε... Φουρέιρα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έκλεψε την παράσταση απαντώντας στην πρόκληση του γνωστού τραγ...

Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς και έκλεψε την παράσταση απαντώντας στην πρόκληση του γνωστού τραγουδιστή.

Υπενθυμίζεται ότι Σάκης Ρουβάς πριν από λίγο καιρό είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open και τον είχε προκαλέσει να τον επισκεφθεί για να τραγουδήσει και να χορέψει στην πίστα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στη γιορτή της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Ανέβηκε στην πίστα, και τραγούδησε χορεύοντας ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Μάλιστα, όταν τελείωσε το τραγούδι, προκάλεσε με τη σειρά του τον Σάκη Ρουβά να πάει στην εκπομπή. Μάλιστα τον προειδοποίησε πως όταν γίνει αυτό, θα φροντίσει να του δυσκολέψει λίγο τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση