GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμάκιο μηχανικών στην Αλαγονία για τις ζημιές από τις κατολισθήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου Υποδομών επισκέπτεται τη Μεσσηνία προκειμένου να επανελέγξει τις κατοικίες που υπέστησαν ζημιές από...

Κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου Υποδομών επισκέπτεται τη Μεσσηνία προκειμένου να επανελέγξει τις κατοικίες που υπέστησαν ζημιές από τις κατολισθήσεις των προηγούμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, η τριμελής επιτροπή μηχανικών της διεύθυνσης αντιμετώπισης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών επισκέπτεται την περιοχή για επανέλεγχο προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τρεις κατοικίες που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν χαρακτηριστεί ακατάλληλες εξαιτίας των κατολισθήσεων και της καθίζησης του εδάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να ελεγχθούν ακόμη τρία σπίτια της περιοχής, οι ιδιοκτήτες των οποίων κατέθεσαν αργότερα και μετά την αρχική αυτοψία αιτήσεις αλλά και ένα σπίτι μέσα στην πόλη της Καλαμάτας στην περιοχή του Κάστρου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση