GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Σητείας – Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Σητε...

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Σητεία με θύμα την 32χρονη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών και θύτη τον 36χρονο σύζυγό της, Γ.Ρ.

Ο 36χρονος Γ.Ρ. σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει ποινικές διώξεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο συζυγοκτόνος από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, ωστόσο ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει, αλλά «ξέφυγε» πάνω στον καυγά.

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Τα αίτια του θανάτου της 32χρονης Κατερίνας έπειτα από τη νεκροψία –νεκροτομή που διενέργησε ο ιατροδικαστής είναι ξεκάθαρα.

Η 32χρονη πέθανε από ασφυξία η οποία προήλθε από στραγγαλισμό ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπήρχαν στο σώμα της άλλα σημάδια τα οποία να υποδήλωναν ξυλοδαρμό.

Είχε πέσει ξανά θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Μία σχέση έντονη με πολλούς καυγάδες και χειροδικίες φαίνεται πως ήταν η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν άτομα από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας, η 32χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας ενώ φαίνεται πως οι περισσότεροι καυγάδες γίνονταν εξαιτίας της παράφορης ζήλιας του 36χρονου.

Η άτυχη γυναίκα, τα Χριστούγεννα, δεν άντεξε άλλο τα όσα ζούσε στο πλευρό του συζύγου της και πήρε τα δύο μικρά παιδιά τους και πήγε να μείνει μαζί με την μητέρα της.

ΠΗΓΗ: CRETAPOST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση