GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φοβερή ατάκα του Πόποβιτς για τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έκανε νταμπλ-νταμπλ με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ απέναντι στους Σπερς, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε αρ...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έκανε νταμπλ-νταμπλ με 27 πόντους και 13 ριμπάουντ απέναντι στους Σπερς, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε αρκετά από την άμυνά τους.

Ο προπονητής του Σαν Αντόνιο, Γκρεγκ Πόποβιτς, ήταν ευχαριστημένος και το έδειξε με μια από τις συνήθεις έξυπνες ατάκες. «Κάναμε αρκετά καλή δουλειά στην αντιμετώπιση του Γιάννη. Και όταν δεν το κάναμε, μας κάρφωνε», τόνισε με χιούμορ.

«Οι Μπακς είναι πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο και αθλητικότητα, αλλά σίγουρα μας βοήθησε το γεγονός ότι έπαιζαν δεύτερη σερί βραδιά και μάλιστα μετά από ταξίδι. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμφάνισή μας, όλοι οι παίκτες μας βοήθησαν. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν θα έρθουν τα playoffs. Η ομάδα μας βελτιώνεται αλλά θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση