GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει το όνειρο του Champions League για τη Χετάφε

Καλά κρατεί το... όνειρο της Χετάφε, που επικράτησε με 2-1 της Ουέσκα στο «Κολισέουμ» και εδραιώνεται στην 4η θέση της βαθμολογίας...

Καλά κρατεί το... όνειρο της Χετάφε, που επικράτησε με 2-1 της Ουέσκα στο «Κολισέουμ» και εδραιώνεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της La Liga που θα της δώσει το δικαίωμα της συμμετοχής στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Συγχρόνως, η ομάδα του Μπορδαλάς διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 6 αγώνες (4-2-0) και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την 5η Αλαβές, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής την Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 35΄ με τον Γκαγιέγκο, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 50΄ ο φορμαρισμένος Μάτα ανταπέδωσε ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραίο σουτ έχοντας και σύμμαχο την τύχη.

Ο ίδιος παίκτης χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του και ολοκλήρωσε την ανατροπή της στο 77΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι φτάνοντας τα 13 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Στο 85΄ και στο 94΄, το δοκάρι σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις την Χετάφε από το 3-1.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση