GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Παπαδημούλη - Μιχαλολιάκου

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υποψήφιος ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Βασίλης Μιχαλολιάκος στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Δεν συμφωνώ ότι υπάρχει σκηνικό ρίξης και υποταγμένο μάλιστα σε εκλογικές σκοπιμότητες. Ενδεχομένως αυτό να ήταν ο μύχιος πόθος της ΝΔ, η οποία από τον Ιανουάριο του 2016 που εκλέχθηκε πρόεδρός της ο κ. Μητσοτάκης, ονειρεύεται κάθε επόμενη εβδομάδα εκλογές" τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.
"Οι εκλογές είναι ο κορυφαίος θεσμός λειτουργίας της Δημοκρατίας και πάντως τις ονειρεύεται εκείνος που θα τις κερδίσει, δεν μπορεί να τις ονειρεύεται εκείνος που θα τις χάσει. Αυτό δηλαδή υποκρύπτει και μια πολιτική εκτίμηση κατά την άποψή μου του κ. Παπαδημούλη ότι όταν γίνουν εκλογές θα τις χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό θα είναι καλό και για τον τόπο και για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανασυνταχθεί" ανταπάντησε ο κ. Μιχαλολιάκος.
"Εγώ αναφέρομαι όταν μίλησα για τις εκλογές και τους μύχιους πόθους στο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ώρα που εξελέγη πρόεδρος, μέχρι τώρα έχει ζητήσει πάνω από 1000 φορές εκλογές, έχει σπάσει το ρεκόρ Γκίνες" σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση