GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Fake news για... Όσκαρ: Προσποιούνταν τον κουφό για 62 χρόνια γιατί δεν άντεχε τη γκρίνια της γυναίκας του

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο καναδικό δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι ένας 84χρονος άνδρας από το Κονέκτικατ προσποιούνταν τον...

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο καναδικό δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι ένας 84χρονος άνδρας από το Κονέκτικατ προσποιούνταν τον κουφό για 62 ολόκληρα χρόνια καθώς δεν άντεχε τη γκρίνια της 80χρονης συζύγού του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ηλικιωμένο ζευγάρι λύνει τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 80χρονη όταν αντιλήφθηκε ότι ο σύζυγός της την εξαπατούσε λέγοντας της ψέματα.
“Χρειάστηκε δύο χρόνια για να μάθω τη νοηματική και όταν τα κατάφερε εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι προσποιούνταν ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση” φέρεται να είπε η 80χρονη στο δικαστήριο.
Ωστόσο όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα η είδηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο είναι προϊόν μυθοπλασίας καθώς η αιτία του διαζυγίου των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι πολύ διαφορετική. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το συγκεκριμένο ζευγάρι πράγματι λύνει τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από 67 χρόνια γάμου καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορεί τον μεγιστάνα σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό για χρόνια με τη δικηγόρο του.
“Γνωρίζω για τα όσα λέγονται. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο και να απαντήσω σε κάτι τόσο γελοίο” φέρεται να δήλωσε η πέτρα του σκανδάλου.
Πηγή πληροφοριών: worldnewsdailyreport.com, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση