GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιάλτης για παίκτρια του Game of Love: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα

Εφιαλτικές στιγμές ζει το μοντέλο του Game of Love, Νάνσυ Πίττα. Όπως η ίδια καταγγέλλει δέχεται καταιγισμό απειλητικών μηνυμάτων σ...

Εφιαλτικές στιγμές ζει το μοντέλο του Game of Love, Νάνσυ Πίττα. Όπως η ίδια καταγγέλλει δέχεται καταιγισμό απειλητικών μηνυμάτων στον λογαριασμό της στο Instagram και στο email της από άγνωστο πρόσωπο που την έχουν τρομάξει πολύ.

Σύμφωνα με την ίδια, κάποιος την στέλνει το μήνυμα:

“Γεια σου Νάνσυ. Μην αγνοήσεις το παρακάτω μήνυμα και μην κάνεις τον κόπο να με μπλοκάρεις ή να πας στην Αστυνομία. Έχω πάρει τα μέτρα μου. Έχουν βρεθεί στην κατοχή μου ολόγυμνες φωτογραφίες σου από ερωτικές σκηνές. Μπορώ πολύ εύκολα να τις δώσω στη δημοσιότητα και σε όλα τα κανάλια, στα social media και στις ιστοσελίδες. Για να μην το κάνω, θα ήθελα κάποια πράγματα να κάνεις για μένα” αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που δημοσίευσε η Νάνσυ Πίττα ζητώντας να γίνει αναφορά στο προφίλ του ατόμου που της το έστειλε.

“Τρόμαξα όταν έλαβα το μήνυμα. Σκέφτηκα ότι κάποιος θέλει το κακό μου “ είπε η μελαχρινή καλλονή και πρόσθεσε, ¨Αμέσως μετά το Instagram, έλαβα το ίδιο μήνυμα και στο email μου από τον ίδιο λογαριασμό.

Το μοντέλο πήγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες.

“Περιμένω να δω τις φωτογραφίες. Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες. Ακόμα και με συντρόφους μου, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να το κάνω. Είχα δύο πολύχρονες σχέσεις στη ζωή μου και δεν έχω βγάλει τέτοιες φωτογραφίες. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως έχουν χακάρει το κινητό μου" προσθέτει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο διάστημα των φαινόμενο των εκβιασμών και των απειλών μέσω social media σε προβεβλημένα πρόσωπα, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις .

ΠΗΓΗ: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση