GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε ο "Τζέιμι Λάνιστερ" για το Game of Thrones

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζέιμι Λάνιστερ, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό...

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau, ο οποίος ενσαρκώνει τον Τζέιμι Λάνιστερ, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Men's Health, όπου μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την τελευταία σεζόν.

Ο 48χρονος ηθοποιός είπε "Δεν θυμάμαι τίποτα από το τι έγινε. Είναι αλήθεια. Ξέρεις όπως γινόταν στην ταινία Men in Black, που είχαν μια συσκευή που έσβηνε τη μνήμη σου; Υπάρχει και στην πραγματικότητα και η HBO το έχει".

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί στον Τζέιμι στα τελευταία επεισόδια απάντησε χιουμοριστικά, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο spoiler "δεν μπορώ να σας πω τίποτε για αυτό. Ίσως φυτρώσει πάλι το χέρι του. Ναι, το χέρι του μεγαλώνει ξανά, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε. Είναι μια δαγκάνα, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι μια δαγκάνα ή ακόμη καλύτερα ένα χέρι ζώου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση