GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκλωβισμένη της Marfin: Ένιωσα φρικτά όταν άκουσα τον Κυρίτση - Με θίγει, με πληγώνει, με πονάει - BINTEO

Σφοδρή ήταν η αντίδραση των θυμάτων της Marfin στην επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση '' δεν θυμάμαι ν...

Σφοδρή ήταν η αντίδραση των θυμάτων της Marfin στην επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση '' δεν θυμάμαι να πέθανε κανείς από μολότοφ''.

«Κανείς από εμάς δεν το έχει ξεπεράσει. Να μην μιλήσουμε για τα τρία σπίτια που έχουν κλείσει εξαιτίας αυτού του μακελειού. Ένιωσα φρικτά, είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται τέτοια κυνικά λόγια από στόμα πολιτικού προσώπου . Είναι προσβλητικό στην μνήμη των νεκρών μας που δεν δικαιώθηκαν, ούτε και εμείς έχουμε δικαιωθεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Καραγιάννη υπάλληλος της τράπεζας, η οποία βρισκόταν στο κατάστημα όταν πήρε φωτιά από τις βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις συνάδελφοί της.

Επίσης η κ. Καραγιάννη τόνισε ότι «έχουμε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας. Με θίγει, με πληγώνει, με πονάει αυτό που άκουσα. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι συνειδητά το είπε αυτός ο άνθρωπος. Ακόμη και αν ξέχασε, είναι ανεπίτρεπτο».

«Οι συνάδελφοι εκλιπαρούσαν να μην ρίξουν τις βόμβες μολότοφ, είμαστε άνθρωποι μέσα έλεγαν. Κανένας όμως δεν υπολόγισε τη ζωή μας. Εμείς δεν πήγαμε να δουλέψουμε σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, πήγαμε να δουλέψουμε στο κέντρο της Αθήνας, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι που δουλεύαμε 10-13 ώρες την ημέρα», κατέληξε λέγοντας η κ. Καραγιάννη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση