GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef

Ο Ζαχίρ, η Γιάννα και η Ασημίνα ήταν οι τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να κ...

Ο Ζαχίρ, η Γιάννα και η Ασημίνα ήταν οι τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef.
Οι τρεις παίκτες έπρεπε να κάνουν πιστή αντιγραφή του πιάτου που τους ζήτησαν οι κριτές το οποίο αποτελούνταν από φιλεταρισμένο ψάρι, αγκινάρες και άλλα λαχανικά.
Όλοι οι παίκτες έδειξαν να αγχώνονται με τις υποδείξεις των συμπαικτών τους που παρακολουθoύσαν από τον εξώστη με την ένταση να γίνεται όλο και πιο έντονη λίγο πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος της δοκιμασίας. Ο Παντελής φώναζε στον Ζαχίρ, η Ιωάννα στην Ασημίνα και η Άλκηστις στην Γιάννα.
Οι τρεις κριτές ανέφεραν ότι το πιάτο που ήταν πολύ κοντά στο αρχικό ήταν αυτό του Ζαχίρ και έτσι έμειναν η Γιάννα και η Ασημίνα να περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ποια από τις δύο θα παρέμενε στο παιχνίδι. Τελικά η Γιάννα ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση