GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αποχώρηση, που κανείς δεν περίμενε. Ο παίκτης που αφήνει πίσω οριστικά την ποδιά του MasterChef θεωρείτο ένα από τα μεγάλα φαβο...

Μια αποχώρηση, που κανείς δεν περίμενε. Ο παίκτης που αφήνει πίσω οριστικά την ποδιά του MasterChef θεωρείτο ένα από τα μεγάλα φαβορί του μαγειρικού reality.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι πάλεψαν για να παραμείνουν στην κουζίνα του MasterChef. Οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Χάρη Αντωνόπουλου, το οποίο ήταν αρκετά απαιτητικό και δύσκολο, και ήθελε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα χέρια τους πήραν κυριολεκτικά φωτιά.

Μετά την ολοκλήρωση της μαγειρικής, στάθηκαν μπροστά στους κριτές, έλαβαν τη βαθμολογία τους κι εκεί έγινε η απόλυτη ανατροπή, αφού αποχώρησε ο Τάσος, κάτι που κανείς από τους συμπαίκτες του δεν περίμενε.

Ο Τάσος συγκινημένος, αλλά και εμφανώς απογοητευμένος είπε στους κριτές: «Τώρα ξεκινάνε όλα… αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν εκπλήρωσα το στόχο που είχα βάλει κι έφυγα νωρίς».

Ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κάποια πρόβλεψη για το νικητή, αρκέστηκε να πει απλώς ότι τον Πάνο και τον Σταμάτη τους περιμένει ψηλά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση