GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ...

Η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef...

Η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef.
Οι δυο παίκτριες που έμειναν τελευταίες περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα ήταν η Άλκηστις και η Ελίζαμπεθ. Η πρώτη μάλιστα πριν ακούσει το όνομα εκείνης που θα αποχωρούσε, θέλησε να κλείσει τις όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της.
«Στη πορεία του παιχνιδιού άλλαξα γιατί έγιναν κάποια λάθη από τον δικό μου χαρακτήρα, δεν ήθελα να βγάλω επιθετικότητα και διάφορα αρνητικά. Προσπάθησα να ηρεμήσω, να αφοσιωθώ στα πιάτα μου και να γίνει ένα μάθημα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ», είπε στους κριτές ενώ αργότερα μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «Μου δόθηκε μία ωραία ευκαιρία από τον κ. Κοντιζά. Δεν είμαι αυτή η κοπελιά, η οποία δεν σέβεται και έχει θράσος και εννοείται ότι ήθελα να κλείσω την κάθε παρεξήγηση προτού φύγω».
Οι κριτές λίγο αργότερα ανακοίνωσαν ότι στο ριάλιτι μαγειρικής παραμένει η Άλκηστις.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/GossiptvgrVideos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση