GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντου αντιεξουσιαστών σε "My Market" στην Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση σε υποκατάστημα της αλυσίδας My Market έκαναν μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης», μία ημέρα μετά το...

Παρέμβαση σε υποκατάστημα της αλυσίδας My Market έκαναν μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης», μία ημέρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την επιστολή προς τους εργαζομένους της εταιρείας.
Μέλη της συλλογικότητας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» πέταξαν τρικάκια σε υποκατάστημα της οδού Μπότσαρη στην ανατολική Θεσσαλονίκη «ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους».

«Μετά τις νέες προκλήσεις της εργοδοσίας στα Mymarket αποφασίσαμε να παρέμβουμε στο υποκατάστημα επί της οδού Μ. Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους. Σήμερα οι εργαζόμενοι χαμογέλασαν. Δεν ήταν όμως το ψεύτικο χαμόγελο που η εργοδοσία τους υποχρεώνει να έχουν. Ήταν χαμόγελα ταξικής περηφάνιας κι αλληλεγγύης. Κανένας εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην ασυδοσία των αφεντικών» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση