GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια είδηση που θα ταράξει τα νερά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Μια είδηση που θα ταράξει τα νερά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα ακούσουν οι φίλαθλοι στον real fm 97.8 κατά την αποψινή εκπομπή Real ...

Μια είδηση που θα ταράξει τα νερά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα ακούσουν οι φίλαθλοι στον real fm 97.8 κατά την αποψινή εκπομπή Real Sports (19.00-22.00).
Σημείο αναφοράς θα είναι ένα πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής αθλητικής καθημερινότητας το οποίο εισέρχεται στα διοικητικά του πρωταθλήματος της σούπερ λίγκας.
Μη χάσετε λοιπόν την εκπομπή Real Sports και την αποκάλυψη που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και σχόλια σε μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις της χρονιάς!
Ακόμη σε ζωντανή μετάδοση το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ απ τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία νέα για το αυριανό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και βέβαια πλήρης ενημέρωση για τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.
Real sports από τις 19.00 μέχρι τις 22.00 με μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί σε όλη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση