GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο στούντιο...

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Μέσα στην καρδιά μου και την αι...

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Μέσα στην καρδιά μου και την αισθητική μου η δεκαετία του '60 έχει αφήσει ένα αποτύπωμα" είπε η γνωστή ερμηνεύτρια.
"Στο σχολείο άκουγα την ελληνική ροκ σκηνή και κλασική ροκ. Με το που τελειώσα το σχολείο, απέκτησα μια σχέση με την τζαζ μουσική, επειδή με το ωδείο, είχα μια βάση, μου είναι εύκολο να ακούσω όλα τα είδη και να βρω κάτι που με συγκινεί βαθιά" συμπλήρωσε.
"Μιλάω με την καρδιά μου και νομίζω σε αυτές τις δουλειές (σ.σ. του πολιτικού και του διπλωμάτη) πρέπει να σκέφτεσαι πάντα πως οι άλλοι θα πάρουν αυτά που λες. Εγώ τα εκφράζω όπως μου έρχονται, χωρίς να σημαίνει ότι μετανιώνω ή παίρνω κάτι πίσω ή ότι αυτά που λέω δεν είναι προϊόν μιας σκέψης και μιας θέσης και μιας στάσης. Αλλά δεν ακούγονται πάντα με αυτόν τον τρόπο και πολλές φορές βγαίνουν και εκτός πλαισίου" τόνισε.
Αναφορικά με τη δήλωσή της που είχε προκαλέσει αντιδράσεις είπε "το είπα γιατί ένιωθα, είμαι ένας άνθρωπος παθιασμένος, καλλιτέχνης γαρ, χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση, πως λέμε θέλω να πάρω τα βουνά, δεν πήγε καν το μυαλό μου σε όλα αυτά που πήγε το μυαλό ορισμένων άλλων. Εγώ όταν μιλάω, μιλάω σαν πολίτης. Περισσότερο το είπα με αυτό το βάθος και το βάρος. Όταν με ρωτήσεις θα σου απαντήσω αυτό που σκέφτομαι, το νιώθω σαν εντιμότητα στον διάλογο".
"Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, δουλεύω σκληρά, γιατί πρέπει να είμαι εντάξει και με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου δηλαδή να έχω κάνει το καλύτερο που μπορώ. Μαθαίνω από τα λάθη μου, χρειάζονται στον χώρο μας τα λάθη, αλλά προσπαθώ να μην τα επαναλάβω" πρόσθεσε.
"Δεν θα μπορούσα με τίποτα να αναμειχθώ με την πολιτική. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, γιατί για πολλά πράγματα έχω πει ποτέ και έχουν συμβεί, αλλά φαντάζομαι ότι αν υπήρχε κάτι που θα με έκανε να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα, σίγουρα δεν θα ήταν κομματικό και σίγουρα θα είχε μία εμπλοκή με πράγματα που μπορείς να τα δεις στην καθημερινότητα να πιάνουν τόπο" σημείωσε.
Ακούστε τη συνέντευξη:
Α ΜΕΡΟΣ:

Β ΜΕΡΟΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση