GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Η χώρα είναι ακόμα δεσμευμένη σε μία πολύ αυστηρή επιτροπεία

“Οι εκλογές αναγκαστικά θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές τον Μάιο”, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm 9...


“Οι εκλογές αναγκαστικά θα συμπέσουν με τις ευρωεκλογές τον Μάιο”, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Εγώ νομίζω ότι από όλο αυτό που έχει να κάνει με την εμπλοκή στην ουσία της δόσης από το Eurogroup δείχνει βασικά δύο πράγματα. Πρώτα από όλα, ότι η χώρα πρακτικά και ουσιαστικά αυτό καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι δεν έχει φύγει από τα μνημόνια. Βρίσκεται σε μία πολύ αυστηρή επιτροπεία, τέτοια που ακόμη και τώρα μπλοκάρεται η δόση, εάν δεν ικανοποιηθούν τα συγκεκριμένα τρία προαπαιτούμενα που ορίζουν οι δανειστές. Αυτό καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η χώρα είναι ακόμα δεσμευμένη σε μία πολύ αυστηρή επιτροπεία” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:
“Δεύτερον και πολύ ουσιαστικό, είναι λογικό οι μεταρρυθμίσεις που θέλουν να απορροφηθούν οι δανειστές να είναι δύσκολο να προχωρήσουν διότι η χώρα δυστυχώς με ευθύνη της κυβέρνησης βρίσκεται σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Τα μολύβια έχουν κατέβει, έχουμε μπει σε μία περίοδο πλήρους στασιμότητας, αποφάσεις δεν παίρνονται. Για αυτό λέμε εμείς ως ΝΔ, και σωστά λέει ο Μητσοτάκης, ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί το ταχύτερο σε εκλογές, διότι αυτό που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η χώρα είναι να τρέξει επενδύσεις και να δημιουργήσει τις συνθήκες για αυτό που είπε προχθές, να αποτελέσει δηλαδή η χώρα μία ευχάριστη έκπληξη και στις επενδύσεις αλλά και γενικά στην οικονομία. Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα που βγάζει το χθεσινό Eurogroup”.
“Νομίζω ότι είναι η συνέχεια του παραλογισμού όλο αυτό το διάστημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών γενικά. Δεν μπορεί να το δει κανείς στα σοβαρά όλο αυτό το ζήτημα, όπως δεν μπορούσε να δει στα σοβαρά μία τέτοια συμφωνία. Νομίζω ότι εντάσσεται σε αυτό το κλίμα, δεν μπορεί να είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα... Νομίζω ότι αυτά αγγίζουν τα όρια της αστειότητας οπότε νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει κανένας κάποιο άλλο σχόλιο”, σημείωσε αναφερόμενος στη φημολογία για τη μεταφορά του “Δρομέα”, του εμβληματικού γλυπτού του Κώστα Βαρώτσου που είναι τοποθετημένο απέναντι από το Χίλτον, στα Σκόπια.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση