GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλοοικονόμου: Με τη Βουλή παθαίνω παλινδρόμηση και έχω κάψει τις φωνητικές μου χορδές

“Με τη Βουλή παθαίνω παλινδρόμηση και έχω κάψει τις φωνητικές μου χορδές”, είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονό...

“Με τη Βουλή παθαίνω παλινδρόμηση και έχω κάψει τις φωνητικές μου χορδές”, είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της η κ. Μεγαλοοικονόμου δήλωσε: “Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι, εάν μου κάνει την τιμή να με βάλει στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά, θα είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ νωρίς να κουβεντιάσουμε από τώρα για τις εκλογές, έχουμε μέλλον... Εγώ πάντοτε βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αυτό λέω και στις γυναίκες, ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατές, αυτό να έχουν πάντοτε στο μυαλό τους”.
Σχετικά με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και με την εισαγγελική έρευνα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η έρευνα προχωράει, οπωσδήποτε ήταν μία δύσκολη κατάσταση δεν ήταν ένα φαινόμενο που το συναντάμε κάθε φορά, δεν ήταν καμιά πυρκαγιά δύο θάμνοι. Το Μάτι ήταν μία δύσκολη περιοχή, είχε πάρα πολλές αυθαιρεσίες. Οποιοσδήποτε Περιφερειάρχης να ήταν θα είχε μία δυσκολία, αλλά δεν είναι μόνο το θέμα της Περιφέρειας ή των δήμων. Ας αφήσουμε να εξελιχθεί η έρευνα, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, δεν είμαι η αρμόδια που θα κρίνω”.
“Δεν έχουμε τον συντονισμό της Αμερικής και η Φλόριντα καιγόταν και γινόταν ο κακός χαμός. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο συντονισμό... Όλη η Κινέτα χτίστηκε με μία άδεια και το μισό Αλεποχώρι και τους έδιναν και ηλεκτροδότησε και υδροδότηση. Διότι εάν δεν έχεις άδεια νόμιμη, δεν παίρνεις ούτε φως, ούτε νερό. Έπαιρναν φως και νερό που ήταν παράνομοι, άρα υπήρχε ένα κύκλωμα. Δεν υποστηρίζω κανέναν, υπάρχουν λάθη του παρελθόντος τα οποία κάποια στιγμή σκάνε. Ποτέ δεν σκάει μία βόμβα χωρίς να υπάρχει ενέργεια, σε κάποια χέρια θα σκάσει. Όταν κρατάς μία βόμβα κάποια στιγμή θα σκάσει, παρελθόν, παρόν και μέλλον”
Ερωτηθείσα για το εάν θα ιδρύσει κόμμα η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε: “Παίζει και αυτό το σενάριο. Η ποσόστωση θα ήταν 60% γυναίκες και 40% άνδρες”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση