GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργή στα social media για τον ταξιτζή που πέταξε έξω την αιμόφυρτη γυναίκα στο Ελληνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αφήγηση οδηγού ταξί που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο σημείο, όπου ο αντιπτέραρχος εν απο...

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την αφήγηση οδηγού ταξί που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο σημείο, όπου ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία της Π.Α. σκότωσε τη Βουλγάρα σύζυγό του στο Ελληνικό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο αυτοκινητιστής αφηγείται την ιστορία στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών καναλιών το περιστατικό και σχεδόν χαμογελαστός υποστηρίζει ότι μόλις είδε την γυναίκα να “μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει με σκοτώνει”, πήγε στην πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω.

Δεν υποστηρίζει, βέβαια, ότι την έβγαλε για να μην του λερώσει το αυτοκίνητο, αλλά αφήνει τις εντυπώσεις να πλανώνται. Και αυτό γιατί λίγο μετά μιλώντας με τους δημοσιογράφους, εξηγεί ότι το αυτοκίνητο είναι μέσα στα αίματα. Και μέσα, όπως λέει, και έξω.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση