GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βασιλική οικογένεια επιτίθεται στα... trolls

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δημοσίευσε τη Δευτέρα οδηγίες προς τους χρήστες του Διαδικτύου προκειμένου να συμπεριφέρονται, κατά τ...

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δημοσίευσε τη Δευτέρα οδηγίες προς τους χρήστες του Διαδικτύου προκειμένου να συμπεριφέρονται, κατά την επικοινωνία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με «αβροφροσύνη, ευγένεια και σεβασμό», ενώ στην αντίθεση περίπτωση τα σχόλιά τους θα διαγράφονται ή ακόμα και θα ενημερώνεται η αστυνομία σχετικά.
Σταματήστε να γράφετε σχόλια «χυδαία, προσβλητικά, απειλητικά, υβριστικά ή γεμάτα μίσος» ή ακόμη «μεροληπτικά ως προς τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ηλικία», ειδάλλως, όπως προειδοποιεί η βασιλική οικογένεια, αυτές οι δημοσιεύσεις θα αποκρύπτονται ή θα διαγράφονται κι οι χρήστες θα μπλοκάρονται.
Ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας (TheRoyalFamily) έχει 4,9 εκατομμύρια followers στο Facebook, 4,5 εκατομμύρια στο Instagram και 3,9 εκατομμύρια στο Twitter.
Όμως, το Clarence House, η κατοικία του πρίγκιπα διαδόχου Καρόλου, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, οι γιοι του Ουίλιαμ και Χάρι έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση