GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με καθαρή άνοδο έκλεισε η Wall Street

Με καθαρή άνοδο έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο στη Wall Street, παρά τη θεαματική υποχώρηση της μετοχής της Boeing, καθώς η αγορά υπ...

Με καθαρή άνοδο έκλεισε τη Δευτέρα το χρηματιστήριο στη Wall Street, παρά τη θεαματική υποχώρηση της μετοχής της Boeing, καθώς η αγορά υποδέχθηκε με ικανοποίηση τα θετικά στοιχεία για την κατανάλωση στις ΗΠΑ, ενώ το κλίμα βελτίωσε η ισχυρή δυναμική των μεγάλων ονομάτων του κλάδου της τεχνολογίας.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 200,64 μονάδων (+0,79%), στις 25.651,15 μονάδες.
Νωρίτερα, ωστόσο, βρισκόταν στο κόκκινο, λόγω της πίεσης που δεχόταν η μετοχή της μεγαλύτερης αμερικανικής αεροπορικής βιομηχανίας: ο τίτλος της Μπόινγκ υποχωρούσε ως και 13,5% μετά τη δεύτερη συντριβή 737 MAX 8 μέσα σε λίγους μήνες, πριν τελικά κλείσει με πτώση -5,33%, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία έχασε 13 δισεκατομμύρια δολάρια από την αξία της κεφαλαιοποίησής της.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο τον τόνο δίνουν οι εταιρείες του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 149,92 μονάδων (+2,02%), στις 7.558,06 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, που θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 40,23 μονάδων (+1,47%), στις 2.783,30 μονάδες.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση