GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ: η ταινία γίνεται 20 χρονών

Η ταινία ''Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ'' προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, τον Μάιο του 1999 και παρουσίαζε τη...

Η ταινία ''Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ'' προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, τον Μάιο του 1999 και παρουσίαζε την ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μια διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ και ενός βιβλιοπώλη στο Λονδίνο.
Σε αυτή πρωταγωνιστούσαν η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιου Γκραντ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Με αφορμή τα 20 χρόνια βλέπουν το φως της δημοσιότητας άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες για την ταινία.
Στην αρχή η Τζούλια Ρόμπερτς δεν ήθελε να παίξει στην ταινία, όπως είχε πει σε συνέντευξή της στον Guardian, όμως, όταν συνάντησε τους συντελεστές, άλλαξε γνώμη. Μάλιστα, χαρακτήρισε αργότερα την ταινία ''αληθινό διαμάντι''.
 Ο σκηνοθέτης της ταινίας ''Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία'' Μάικ Νιούελ είχε αναλάβει αρχικά την ταινία, αλλά στην συνέχεια αρνήθηκε, επειδή η προηγούμενη ταινία ήταν παρόμοια με αυτή και  πάλι πρωταγωνιστούσε ο Χιου Γκραντ. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν μετάνιωσε ποτέ αυτή την απόφασή του.
Τέλος, ο  Χιου Γκραντ είχε αποκαλύψει πως δεν του άρεσε, όταν φιλούσε την Τζούλια Ρόμπερτς, επειδή είχε μεγάλο στόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση