GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο ξένοι ο Δ. Αποστόλου και ο Αλ. Ρήγας: Δεν μιλούν εδώ και 3 χρόνια

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι οι δημιουργοί μερικών από των πιο επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Δημή...

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι οι δημιουργοί μερικών από των πιο επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε στην εκπομπή ''Στη φωλιά των Κου Κου'' και τον Γιάννη Πουλόπουλο πως με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν μιλούν τα τελευταία τρία χρόνια.
«Με τον Αλέξανδρο ήταν μια φθορά τόσων χρόνων, νομίζω ότι ο ένας βαρέθηκε να βλέπει τον άλλον. Είναι σαν να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο και να πεις «το έχω ξανακάνει, πάμε και πιο πέρα να δούμε τι γίνεται. Έχουμε να μιλήσουμε 3 χρόνια.»
Όσο για την επιτυχημένη σειρά του Mega ''Κόκκινο Δωμάτιο'' που επιστρέφει από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ με διαφορετικό τίτλο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά για το  είναι ανοιχτό.
Το «Κόκκινο Δωμάτιο» θα γίνει, απλώς άλλαξαν τον τίτλο. Μου έγινε μια πρόταση για 2-3 επεισόδια, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ότι ένα κόνσεπτ που το είχαμε κάνει από κοινού, το δουλέψαμε 2 χρόνια, ξεπετιέμαι με 2-3 επεισόδια. Θα δούμε στη διαδρομή πώς θα το χειριστώ. Θα δούμε αν θα κινηθώ νομικά, αφήνω θεάνοιχτο το ενδεχόμενο. Μερικά πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ πολύ συγκεκριμένο που φτιάχτηκε από δύο ανθρώπους. Τελεία», καταλήγει ο Δημήτρης Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση