GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΩΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ! Όμορφες, διάσημες και άνω των 40...

Τα χρόνια μπορεί να περνούν, όμως ορισμένες διάσημες γυναίκες δεν πτοούνται και διατηρούν την ομορφιά τους. Πρόσφατα, η Τζένιφερ Λοπέζ δ...

Τα χρόνια μπορεί να περνούν, όμως ορισμένες διάσημες γυναίκες δεν πτοούνται και διατηρούν την ομορφιά τους.
Πρόσφατα, η Τζένιφερ Λοπέζ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της  με ροζ μπικίνι.
Η Λατίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια θα γίνει 50 ετών τον Ιούλιο και ακολουθεί τρεις βασικούς κανόνες: δεν πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει και δεν πίνει καφεΐνη. ''Αυτά σε καταστρέφουν και σε γερνούν'' όπως υποστηρίζει.
Η Χάλι Μπέρι θα γιορτάσει τα 53α γενέθλιά της τον Αύγουστο. Ένα από τα μυστικά της είναι η γυμναστική και η σωστή αναπνοή.
Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είναι 53 ετών και ανεβάζει συχνά στο Instagram στα φωτογραφίες της με μαγιό. Δεν της αρέσει η γυμναστική, αλλά περπατάει κάθε μέρα για μισή ώρα.
Η Τζένιφερ Άνιστον που έγινε 50 ετών τον Φεβρουάριο εθεάθη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας πιο όμορφη από ποτέ.


Η Σάλμα Χαγιέκ, αν και έκλεισε τα 50 το 2016, δεν έχει χάσει την ομορφιά της με το πέρασμα του χρόνου. Δεν διστάζει να δείξει τις γκρίζες τρίχες της και δηλώνει πως η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα.

Η Πάμελα Άντερσον θα γίνει 52 ετών τον Ιούλιο. Η ίδια είχε δηλώσει: ''Ξέρω πως ακούγεται κλισέ, αλλά η ομορφιά κρύβεται στην ηρεμία και την γαλήνη μέσα μας.''


Ο χρόνος δεν έχει αγγίξει ούτε την Μόνικα Μπελούτσι. Η Ιταλίδα ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξη της:''Γίνομαι όλο και πιο όμορφη όσο μεγαλώνω.'' Κολυμπάει τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα για 40 λεπτά, κάνει γιόγκα και τρέξιμο.


Η Σάρον Στόουν, 59 ετών, είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να αποδεχθεί εύκολα ότι μεγάλωνε. Σήμερα προσέχει τον εαυτό της χορεύοντας, κάνοντας γυμναστική και σταματώντας να πίνει πια αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση