GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη για τον χαμό του ντελιβερά στην Αγία Παρασκευή

Θλίψη στην Αγία Παρασκευή για τον θάνατο του 37χρονου Μιχάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που ε...

Θλίψη στην Αγία Παρασκευή για τον θάνατο του 37χρονου Μιχάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που επέστρεφε πεζός από παραγγελία που είχε πάει στο ΙΚΑ της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 37χρονος ντελιβεράς εργαζόταν σε ένα μικρό καφέ επί της οδού Αγίου Τριάδος στην Αγία Παρασκευή εδώ και δύο χρόνια.
Χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις 12:00, χτύπησε το τηλέφωνο του καταστήματος για μια παραγγελία ενός καφέ στο ΙΚΑ της Αγίας Παρασκευής.
Τις παραγγελίες τις πήγαινε πάντα με τα πόδια μιας και το μικρό καφέ που δούλευε δραστηριοποιούταν μόνο στην γειτονιά γύρω από την οδό της Αγίας Τριάδος.
Στην επιστροφή, αντί να πάει από το φανάρι, πήγε και πήδηξε το διάζωμα της λεωφόρου Μεσογείων, με αποτέλεσμα να παραπατήσει στο κιγκλίδωμα και να πέσει προς τον δρόμο την στιγμή που περνούσε ένα αυτοκίνητο.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σώμα του εκσφενδονίστηκε και κατέληξε σε άλλο αυτοκίνητο με τον θάνατο του να επέρχεται ακαριαία.
Σημειώνεται ότι χθες  συνάδελφοί του πραγματοποιούσαν κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας για τη θεσμοθέτηση μέτρων ασφαλείας στον κλάδο του ντελίβερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση