GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες αποχωρήσεις από τον συνδυασμό Δούρου-Συριζα προς κιναλ...

Της Μαριάννας Τσήπα Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος της κυρίας Δούρου "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ", ο...

Της Μαριάννας Τσήπα

Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος της κυρίας Δούρου "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ", ο...
οποίος μόλις το Μάρτη 20217 ορίστηκε "Αρμόδιος Ανάπτυξης και Προβολής Πολιτιστικών Υποδομών, με απόφαση, της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένα Δούρου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Νο 945 στις 21 Μαρτίου 2017 και πανηγυρίστηκε δεόντως, τώρα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον κύριο Παύλο Γερουλάνο και τον συνδυασμό του κιναλ στο Δήμο Αθήνας με το συν δυασμό "Αθήνα είσαι εσύ".
Ο κύριος Θεόδωρος Αγγελόπουλος είναι πρώτη διαρροή-μεταγραφή από το συριζα και τις "γέφυρες" ακριβώς στο κιναλ, το χώρο που στοχεύει ο κύριος Τσίπρας.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Θ. Αγγελόπουλος στάθηκε όσο κανείς δίπλα στα πολιτιστικά προγράμμα της κυρίας Δούρου, με απευθείας εντολή προς όλους να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον Αγγελόπουλο.
Στα τραγικά γεγονότα στο Μάτι, ο κύριος Αγγελόπουλος συνείσφερε τα μέγιστα στο πολιτιστικό κομμάτι αλληλεγγύης με τους πυρόπληκτους με τη ρηξικέλευθη πρόταση του:
«Να προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής δωρεάν εισιτήρια και μεταφορά όσων πυρόπληκτων θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση "Οιδίπους επί Κολωνώ" στην Επίδαυρο, στις 17 και 18 Αυγούστου 2018.
Προφητικό και διαχρονικό, το κύκνειο άσμα του Σοφοκλή όπου ο βασιλιάς Οιδίποδας, τυφλός και ανήμπορος, αποζητά τη λύτρωση, αλλά και απαντήσεις για την τραγική του μοίρα», όπως αναφέρει στην πρότασή του.
Να παρακολουθήσουν την ίδια παράσταση και δημοσιογράφοι και μη "που αυτές τις ημέρες σκύλευσαν στον πόνο και στην καταστροφή" γιατί "Θα καθρεφτίσουν καλύτερα στον Κρέοντα ή στον Πολυνείκη το μένος τους για την χαμένη εξουσία. Ίσως ακόμη αντιληφθούν τη ρήση του Antonio Gramsi στα τετράδια από τη φυλακή ότι ο λαϊκισμός  είναι η χειρότερη μορφή υφέρποντος φασισμού".»
Σήμερα ο κύριος Αγγελόπουλος μετακινήθηκε στο κιναλ, ενώ παραμένει Αντιπεριφερειάρχης της κυρίας Δούρου;
Θοδωρής Αγγελόπουλος
Δεν πίνουμε Καλό ΠΣΚ
Όταν πίνεις και οδηγείς μπορείς μέσα σε μια στιγμή να χάσεις τα πάντα
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ; ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ
Για την Αθήνα Ψηφίζουμε Θεόδωρο Αγγελόπουλο
Με Δήμαρχο Παύλο Γερουλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση