GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ από την αγορά πασίγνωστη συσκευασία καφέ

Στην ανάκληση από την αγορά συσκευασιών καφέ espresso της εταιρείας Illy προχωρά ο ΕΦΕΤ, μετά από ενημέρωση που είχε από την εταιρεία ότ...

Στην ανάκληση από την αγορά συσκευασιών καφέ espresso της εταιρείας Illy προχωρά ο ΕΦΕΤ, μετά από ενημέρωση που είχε από την εταιρεία ότι οι συγκεκριμένες συσκευασίες είναι ελαττωματικές.
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την διακίνηση καφέ του οποίου ορισμένες συσκευασίες είναι ελαττωματικές.
Η ιταλική εταιρεία Illycaffè S.p.A. ανακαλεί τις ακόλουθες συσκευασίες 250g, καφέ σε σπυρί, στις οποίες λείπει η βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης από το κάτω μέρος της συσκευασίας με ενδεχόμενη ξαφνική αποκόλληση του εσωτερικού μεταλλικού καλύμματος από το δοχείο τη στιγμή του ανοίγματος.
Ελαττωματικές συσκευασίες μπορεί να υπάρχουν στα παρακάτω προϊόντα με ημερομηνίες λήξης από 10/2019 έως 02/2020: Οι ελαττωματικές συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος και μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση