GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προεκλογική φιέστα Δούρου στην... Μάνδρα

Βρε τι πολιτικοί απατεώνες και ψεύτες είναι αυτοί?. Προεκλογική φιέστα Δούρου στη Μάνδρα. Παρουσίασε ως δικό της έργο που δρομολόγησε ο.....

Βρε τι πολιτικοί απατεώνες και ψεύτες είναι αυτοί?.
Προεκλογική φιέστα Δούρου στη Μάνδρα.
Παρουσίασε ως δικό της έργο που δρομολόγησε ο... Σγουρός! «Ενα έργο που συνδέεται με μία τραγωδία και του οποίου η μελέτη εγκρίθηκε το 2014, δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς και περιοδείες με κουστωδίες ημετέρων», σχολίασε ο Γιάννης Σγουρός για το σόου της διαδόχου του την Τρίτη.
Αφήνοντας για λίγο στην άκρη την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος της και άλλων οκτώ προσώπων για τον χαμό 25 ανθρώπων στις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017, η περιφερειάρχης ανακοίνωσε γεμάτη ικανοποίηση (σ.σ. σε μία προφανώς ατυχή διατύπωση) πως επιτέλους «στις αρχές Ιουνίου το απέραντο εργοτάξιο στη Μάνδρα θα αποκαταστήσει το έλλειμμα αντιπλημμυρικής θωράκισης και θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας».
Με τη διαφορά όμως ότι η Δούρου παρουσίασε ως δικό της ένα έργο -το αντιπλημμυρικό στις Σούρες- για το οποίο είχε παραλάβει την ολοκληρωμένη μελέτη από την προηγούμενη διοίκηση Σγουρού στην Περιφέρεια.
«Ένα έργο που συνδέεται με μία τραγωδία και του οποίου η μελέτη εγκρίθηκε το 2014 και ξεκίνησε να κατασκευάζεται με 4 χρόνια καθυστέρηση το 2018, αφού χάθηκε τόσος κόσμος, – ανεξάρτητα με το ποιος φταίει γι’ αυτή την καθυστέρηση – δεν προσφέρεται για πανηγυρικούς και περιοδείες με κουστωδίες ημετέρων, μακριά από τα ενοχλητικά βλέμματα των πολιτών», σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Σγουρός για το σόου που έστησε η αντίπαλός του στις περιφερειακές εκλογές στο εργοτάξιο της Μάνδρας.
«Δυστυχώς», πρόσθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, «η κυρία Δούρου μπορεί συχνά πυκνά να μέμφεται με ευκολία όσους της ασκούν κριτική για πολιτική τυμβωρυχία, αποδεικνύεται όμως ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκμεταλλεύεται πολιτικά τα ίδια θέματα για να κάνει φθηνή πολιτική προπαγάνδα.
Αυτή τη φορά μάλιστα ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού ισχυρίστηκε ότι η ίδια σχεδίασε το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα Σούρες τον Οκτώβριο του 2014, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι τότε παρέλαβε από εμάς την ολοκληρωμένη μελέτη». «Ας αφήσει λοιπόν την εκστρατεία ψέματος με την αβάντα της κρατικής τηλεόρασης που την ακολουθεί κατά πόδας, καταπατώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Οι τραγωδίες δεν προσφέρονται για πανηγυρισμούς», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Σγουρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση