GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΣΙΣ από την Αλβανία

«Φουντώνουν» τα δρομολόγια φορτίων χασίς από την Αλβανία τις τελευταίες ημέρες, με προορισμό διαφορετικές περιοχές της χώρας! Ωστόσο, οι ...

«Φουντώνουν» τα δρομολόγια φορτίων χασίς από την Αλβανία τις τελευταίες ημέρες, με προορισμό διαφορετικές περιοχές της χώρας! Ωστόσο, οι ελληνικές αστυνομικές υπηρεσίες επαγρυπνούν και καθημερινά εντοπίζουν νέες απόπειρες εισαγωγής, όπως έγινε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στην Θεσπρωτία.
Σε μια ορεινή δασική έκταση στην περιοχή Κρυόβρυση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας εντόπισαν μια ομάδα Αλβανών να κινούνται πεζή μέσα στο σκοτάδι, μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους.

Όταν έκαναν έφοδο για να τους συλλάβουν, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τρεις νεαρούς ηλικίας 29, 26 και 29 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν τρέχοντας προ το αλβανικό έδαφος. Ωστόσο, άφησαν πίσω τους τα σακ βουαγιάζ που περιείχαν 113 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 122 κιλών και 750 γραμμαρίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση