GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην παρέλαση της Βοστώνης τίμησαν τον Κατσίφα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης. Τα τμήματα, το ένα μετά το άλλο, παρέλασαν στην ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης. Τα τμήματα, το ένα μετά το άλλο, παρέλασαν στην Boylston Street, από την Massachusetts Avenue μέχρι την Charles Street και το κεντρικό Πάρκο Boston Common.
Είχε προηγηθεί δοξολογία στο καθεδρικό ναό Βοστώνης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου όπου παρευρέθηκαν και οι αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η Ανθή και η Ερμιόνη. H μεγαλειώδης παρέλαση άνοιξε με την κοπή της μπλε κορδέλας από τον Δήμαρχο Βοστώνης κ. Marty Walsh και τους Επίσημους Τελετάρχες που ήταν ο Ευρωπαίος Επίτροπος κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Στράτος Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. William Gross και ο Διοικητής της Αστυνομίας της πόλης Providence Rhode Island.
Κατά την διάρκεια της παρέλασης, ακολουθούσαν Χορευτικά συγκροτήματα με παραδοσιακές στολές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και άρμα με πανό για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου. 
Από την παρέλαση δεν θα μπορούσε να λείψει η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Δεκάδες άτομα την κρατούσαν ψηλά, μεταξύ αυτών και οι δύο αδελφές του. 
 «Κατσίφα ζεις, Εσύ μας Οδηγείς» «Δεν ήσουν ένας ξένος, ήσουν αδερφός, Κατσίφας Κωνσταντίνος για πάντα ζωντανός» ήταν τα συνθήματα που φώναζαν όλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση