GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η Όντρεϊ Χέπμπορν αρνήθηκε να παίξει την Άννα Φρανκ...

Η Όντρεϊ Χέπμπορν είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του κινηματογράφου, αν και κατά την διάρκεια της καριέρας της έκανε λιγότερες απ...

Η Όντρεϊ Χέπμπορν είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του κινηματογράφου, αν και κατά την διάρκεια της καριέρας της έκανε λιγότερες από 20 ταινίες.
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό για την ηθοποιό είναι πως μεγάλωσε στην Ολλανδία, όταν ήταν υπό την κατοχή των Γερμανών.
Η ίδια σπανίως μιλούσε για αυτή την περίοδο της ζωής της.
Ζούσε σε ένα κελάρι εξαιτίας των βομβαρδισμών, πέθαινε από την πείνα και οι Γερμανοί σκότωσαν τον αγαπημένο της θείο.
Όταν διάβασε ''το ημερολόγιο της Άννα Φρανκ'' συγκινήθηκε, αφού βρήκε ομοιότητες ανάμεσα στην δική της ζωή και της Άννα Φρανκ, σύμφωνα με το βιβλίο ''Dutch Girl: Audrey Hepburn and World War II''.
Ωστόσο, όταν ο παραγωγός και σκηνοθέτης Τζορτζ Στίβενς αποφάσισε να κάνει ταινία το βιβλίο, ο πατέρας της Άννα Φρανκ (στην φωτογραφία με την δεύτερη σύζυγό του και την ηθοποιό) Όττο Φρανκ -ο μοναδικός επιζών της οικογένειας- ζήτησε η Όντρεϊ Χέπμπορν να παίξει την κόρη του που πέθανε από τύφο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης το 1945.
Η διάσημη ηθοποιός αρνήθηκε λέγοντας: ''Είμαι τόσο διαλυμένη από αυτό, δεν μπορώ να το κάνω.
Είναι σαν να συνέβη στην αδερφή μου, είναι κατά κάποιο τρόπο η αδερφή ψυχή μου''.
Την Άννα Φρανκ ενσάρκωσε η Μίλι Πέρκιν και η ταινία κέρδισε 3 βραβεία Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση