GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ το Λιμενικό την Γεροβασίλη για τα Εξάρχεια: Είχαμε ενημερώσει...

Η Ελληνική Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για την επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια, δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γερο...

Η Ελληνική Αστυνομία δεν είχε ενημερωθεί για την επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια, δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και απαντώντας  προς τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης δήλωσε πως «όποιος πιστεύει ότι το ζήτημα της ασφάλειας λύνεται μόνο με την καταστολή είτε έχει άγνοια είτε σκοπίμως το κάνει», ενώ χαρακτήρισε «γελοίο» τον ισχυρισμό ότι δεν έχει την πολιτική βούληση να καταπολεμήσει την ανομία.
Η κυρία Γεροβασίλη αναγνώρισε μιλώντας στον News 24/7 πως «στην περιοχή των Εξαρχείων υπάρχουν προβλήματα» αλλά τόνισε πως «τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας δεν λύνονται πατώντας ένα μαγικό κουμπί» και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να παίξουν στο πεδίο της ασφάλειας.
Όμως, σύμφωνα σε απόρρητη αναφορά που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα «επισημαίνεται ότι προ της έναρξης της επιχείρησης, είχε ενημερωθεί αρμοδίως το οικείο αστυνομικό τμήμα»!
Στην αναφορά, που φέρει ημερομηνία 5.4.19 και χαρακτηρίζεται ως «επείγουσα», περιγράφεται αναλυτικά το όλο αυμβάν που ξεκίνησε στις 17:40 με τον εντοπισμό στο blue star 1 ενός υπηκόου Συρίας με 218 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατέληξε στην πλατεία Εξαρχείων με το “φιάσκο” και το ξεγύμνωμα των οκτώ λιμενικών.
Βέβαια, η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή «έβγαζε την ουρά της απ'έξω», λέγοντας ότι δεν γνώριζε για την επιχείρηση του Λιμενικού και πλέον διεξάγει έρευνα για το συμβάν.
Όμως σύμφωνα πάντα με την αναφορά του Λιμενικού, η ΕΛ.ΑΣ είναι έκθετη καθώς είχε ενημερωθεί για την επιχείρηση αλλά δεν είχε δυνάμεις για να διαθέσει εγκαίρως στους αξιωματικούς του λιμενικού που πήγαν στο στόμα του λύκου, αντιμετωπίζοντας ομάδες ατόμων, που κρατούσαν καλάζνικοφ: «Βγαίνοντας από την οικία, οι άνδρες ΚΛΠ/ΠΟΔΙΝ βρέθηκαν αντιμέτωποι με πληθώρα ανδρών, τουλάχιστον 50, οι οποίοι κρατούσαν πολεμικά τυφέκια τύπου ΑΚ-47 (καλάζνικοφ), πιστόλια διαφόρων διαμετρημάτων και ρόπαλα και τους σημάδευαν με απειλητικές προθέσεις. Άμεσα δύο άνδρες ΚΛΠ/ΠΟΔΙΝ φυγάδευσαν τον δικαστικό λειτουργό επιβιβάζοντάς τον στο υπηρεσιακό όχημα, προκειμένουν να τον μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος, ενώ οι υπόλοιποι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την απειλή του πλήθους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση