GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρη ημέρα για την ελευθερία του Τύπου: Η δήλωση του Σνόουντεν για την σύλληψη του Ασάνζ

Μαύρη ημέρα χαρακτήρισε την σημερινή ο πρώην εργαζόμενος στις αμερικανικές υπηρεσίες Έντουαρντ Σνόουντεν λόγω της σύλληψης του Τζούλιαν Α...

Μαύρη ημέρα χαρακτήρισε την σημερινή ο πρώην εργαζόμενος στις αμερικανικές υπηρεσίες Έντουαρντ Σνόουντεν λόγω της σύλληψης του Τζούλιαν Ασάνζ από τις βρετανικές Αρχές στην πρεσβεία του Ισημερινού.
Ο Σνόουντεν αναδημοσίευσε το βίντεο από τη σύλληψη του 45χρονου Αυστραλού, ο οποίος εκδιώχθηκε βιαίως από την πρεσβεία στο Λονδίνο, και κατέκρινε την ηγεσία της διπλωματικής αποστολής του Ισημερινού στην Αγγλία.
Ο ίδιος αναφέρει πως ο πρέσβης κάλεσε την αστυνομία στο κτήριο για να «σύρει», όπως λέει, τον βραβευμένο Ασάνζ από τον χώρο.
Αυτή η στιγμή «θα γραφτεί στα βιβλία της Ιστορίας», είπε και έκρινε πως παρότι οι εχθροί του Ασάνζ χαίρονται για τις εξελίξεις, πρόκειται στην ουσία για μία μαύρη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση