GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην αρθεί η ασυλία του ζήτησε ο Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να μην αρθεί η ασυλία του, καθώς εγκαλείται για σ...

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να μην αρθεί η ασυλία του, καθώς εγκαλείται για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ακρόαση του Παύλου Πολάκη κάνοντας λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ.
«Εγώ έπιασα τον κλέφτη και εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας και πρόσθεσε ότι τη δήλωση αυτή επανέλαβε και μέσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και κατά συνέπεια θα πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση