GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ficus: η εταιρεία που επενδύει σε ελληνικά ακίνητα

H εταιρεία Ficus Investments, με έδρα το Τελ Αβίβ, θα προχωρήσει, μέσω ελληνικής θυγατρικής, στην μετασκευή τριώροφου κτηρίου στην οδό Σα...

H εταιρεία Ficus Investments, με έδρα το Τελ Αβίβ, θα προχωρήσει, μέσω ελληνικής θυγατρικής, στην μετασκευή τριώροφου κτηρίου στην οδό Σαρρή στην περιοχή του Ψυρρή σε συγκρότημα κατοικιών με στόχο την πώλησή τους και στη συνέχεια τη βραχυχρόνια μίσθωσή τους (για λογαριασμό του νέου ιδιοκτήτη) σύμφωνα με το capital.gr.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο εγχώριο real estate, με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της να περιλαμβάνουν τη διαχείριση ακινήτων (βραχυπρόθεσμη μίσθωση κτλ.), την εξασφάλιση άδειας διαμονής σε αγοραστές ακινήτων ελάχιστης αξίας 250.000 ευρώ, αλλά και τη χορήγηση χρηματοδότησης σε συνεργασία με ισραηλινές τράπεζες.
Στο τιμόνι της Ficus βρίσκονται οι Ισραηλινοί Γκαλ Νίνιο και Μπάρακ Μπαούμ ο οποίος δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά.
Οι επικεφαλής της Ficus εκτιμούν ότι η Αθήνα αποτελεί ελκυστικό επενδυτικό προορισμό επειδή, μεταξύ άλλων, οι τιμές έχουν υποχωρήσει κατά 60% κατά τη διάρκεια της κρίσης.
Στα πλεονεκτήματα της Ελλάδας συγκαταλέγουν τη σύμβαση που έχει υπογράψει για την αποφυγή της διπλής φορολογίας με το Ισραήλ, τις υψηλές επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού, αλλά και την περιορισμένη χρονοαπόσταση μεταξύ Αθήνας και Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση