GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα βγάζει κάθε Καρντάσιαν από μια φωτογραφία στο Instagram

Οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media και κερδίζουν πάρα πολλά από τις φωτογραφίες μέ...

Οι γυναίκες της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media και κερδίζουν πάρα πολλά από τις φωτογραφίες μέσω των οποίων προωθούν προϊόντα διαφόρων εταιρειών.
Μέχρι πρότινος καμία δεν είχε μιλήσει για αυτό το θέμα.
Πρόσφατα η μητέρα της οικογένειας έκανε την αποκάλυψη.
Σε συνέντευξή της στο CBS Saturday Morning η Κρις Τζέννερ είπε ότι κάθε μια έχει διαφορετικό κασέ και εξαρτάται αν η διαφήμιση είναι στο Facebook ή στο Instagram το οποίο είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Για όλες το λιγότερο για μια φωτογραφία είναι τα 100.000 δολλάρια.
Όλες μαζί έχουν περισσότερους από 500 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και πρώτες έρχονται η Κιμ Καρντάσιαν με 135 εκατομμύρια ακολούθους και η Κένταλ Τζέννερ με 132 εκατομμύρια και αυτό σημαίνει πως οι δυο αδερφές ζητούν περισσότερα από τις υπόλοιπες.
Η Κρις Τζέννερ προσέθεσε πως η τιμή αυξάνεται, όταν πρόκειται για φαρμακευτικό προϊόν ή για ουσία που πίνεται, ενώ τόνισε ότι δέχονται συνέχεια προσφορές για να διαφημίσουν προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση