GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίτημα για άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis...

Στη Βουλή διαβιβάζεται από στιγμή σε στιγμή η δικογραφία για την υπόθεση Novartis και η εισαγγελία Διαφθοράς ζητά την άρση ασυλίας του βο...

Στη Βουλή διαβιβάζεται από στιγμή σε στιγμή η δικογραφία για την υπόθεση Novartis και η εισαγγελία Διαφθοράς ζητά την άρση ασυλίας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο λόγω «ενδείξεων δωροδοκίας», ενώ η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται για ακόμη πέντε πολιτικά πρόσωπα: για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και για τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.
Η έρευνα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς κατέληξε για την ώρα σε αποχρώσες ενδείξεις για το αδίκημα της δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος ενός πολιτικού προσώπου, δηλαδή του Ανδρέα Λοβέρδου, την περίοδο 2011-2012, για τον οποίον ζητείται η άρση ασυλίας προκειμένου να κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου στην υπόθεση.
Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση τόσο για τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, όσο και για τους Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο, με την επιφύλαξη ωστόσο ότι μπορεί να υπάρξουν νεότερα στοιχεία στο μέλλον.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Τρίτη (9/4) αναμένεται να αποσταλούν κλήσεις σε περισσότερα από 20 μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη επιτροπών και στελέχη διαφημιστικής εταιρίας, τα οποία αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι για δωροδοκία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατά περίσταση.

1 σχόλιο

  1. Γεια σας η κα Ακριβοπούλου εκτός του ότι κανει μια άθλια κομματική εκπομπή από την κρατική ραδιοτηλεόραση,την συμπαθώ κατά τα άλλα και την παρακαλώ να σταμτήσει αυτή την μανία που πρεπει να έχει με τα Μπότοξ έχει καταστρέψει το πρόσωπό της, ας μένει πίσω από τις καμερες,δεν βλεπεται,Κριμα την ήξερα μικ΄ρη στο Βόλο ήταν ωραια κοπέλα και έγινε Φραγκενστάιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση