GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και 11ος υποψήφιος στην κούρσα για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι

Στους 11 ανήλθαν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι στην ηγεσία των Τόρις, καθώς την Τετάρτη ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη ...

Στους 11 ανήλθαν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι στην ηγεσία των Τόρις, καθώς την Τετάρτη ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη διαδικασία και ο Τζέιμς Κλέβερλι, υφυπουργός για το Brexit και αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν επιθυμεί το σενάριο της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Η δουλειά μου στην κυβέρνηση είναι να εξασφαλίσω ότι θα μπορούμε να φύγουμε χωρίς συμφωνία. Αυτή εξακολουθεί να είναι μία από τις επιλογές, ένας από τους τελευταίους προορισμούς αυτής της διαδικασίας. Δεν είναι ο προορισμός που προσωπικά προτιμώ”, είπε σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4.

Το BBC έχει ανακοινώσει σχέδια για την φιλοξενία μίας σειράς τηλεμαχιών με τους υποψήφιους διαδόχους στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος στα μέσα Ιουνίου, ενώ οι δύο τελικοί υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ειδική εκπομπή, όπου θα δεχθούν τις ερωτήσεις του κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση