GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνώριζαν για αποπλάνηση της οι Αρχές πριν από τον θάνατο της 14χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αρχές γνώριζαν για την αποπλάνηση της μαθήτριας αρκετές ημέρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού, όπως αποκάλυψ...

Οι Αρχές γνώριζαν για την αποπλάνηση της μαθήτριας αρκετές ημέρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Γνωρίστηκε με τον 43χρονο πριν από δυόμισι μήνες, μέσα Μαρτίου. Το σχολείο της ήταν δυο στενά μακριά από το ψιλικατζίδικο το οποίο διατηρούσε ο άνδρας. Εκείνος ήταν εδώ και καιρό σε διάσταση με τη σύζυγό του. Όταν είδε τη 14χρονη μαθήτρια στο μαγαζί του στεναχωρημένη, με το πρόσχημα ότι ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Ο ίδιος, πατέρας μιας 14χρονης, συχνά έκανε παρέα με τις φίλες της κόρης του, διασκέδαζαν και φωτογραφίζονταν μαζί. Στη γειτονιά του δεν ήταν μυστικό ότι προσέγγιζε νεαρά κορίτσια. Άλλωστε, πριν από 1,5 χρόνο είχε αποπλανήσει άλλη μια 14χρονη κοπέλα ενώ πολύ συχνά έβλεπαν μαθήτριες από το διπλανό σχολείο να μπαινοβγαίνουν στο μαγαζί του και να μένουν ως αργά τη νύχτα.

Στις 9 Μαΐου ένας κάτοικος της περιοχής σπάει το τείχος της αδιαφορίας και κάνει αναφορά στο "Χαμόγελο του παιδιού": "Στις 9 Μαΐου έγινε αναφορά από πολίτη, ο οποίος είχε υποψιαστεί τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης από το ενήλικο άτομο. Την είχε δει επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί του, να συχνάζει στο κατάστημά του, να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του και να ανταλλάσσουν μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση