GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης που πέθανε έπειτα από πάρτι στη Σαντορίνη: Ήταν λιπόθυμη επί δύο ώρες - ΒΙΝΤΕΟ

Την αγωνία που έζησε αναζητώντας την κόρη της στο τηλέφωνο, το μοιραίο βράδυ που έγινε το πάρτι στη Σαντορίνη, περιέγραψε η μητέρα τη...

Την αγωνία που έζησε αναζητώντας την κόρη της στο τηλέφωνο, το μοιραίο βράδυ που έγινε το πάρτι στη Σαντορίνη, περιέγραψε η μητέρα της 14χρονης Κατερίνας, αναφέροντας ότι το παιδί της ήταν λιπόθυμο επί 2 με 2,5 ώρες.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η μητέρα της Κατερίνας, την πήρε τηλέφωνο στις 10:15 αλλά δεν απάντησε. Η ίδια επέμεινε και την 4η φορά που τηλεφώνησε στο κινητό της κόρης της, το σήκωσε μία φίλη της και της είπε ότι η Κατερίνα ήταν στην τουαλέτα.

“Της είπα μόλις βγει να με πάρει. Δεν με ξαναπήρε. Στις 10:40 την ξαναπήρα και τότε η φίλη της μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα και ότι ήταν 2 με 2,5 ώρες λιπόθυμη”, δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Φως στις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της 14χρονης αναμένεται να ρίξουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Το πάρτι γενεθλίων που βύθισε στη θλίψη τη Σαντορίνη άρχισε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι συμμαθήτριας της άτυχης Κατερίνας.

Κάποια στιγμή η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο. Το κορίτσι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας χωρίς τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση