GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χήρα του Δημήτρη Γραικού στον ΑΝΤ1: Ας κρίνει ο Θεός τον δολοφόνο - ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού που τα ίχνη του είχαν χαθεί πριν από δυόμισι χρόνια. Βρέθηκε νεκρός κ...

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού που τα ίχνη του είχαν χαθεί πριν από δυόμισι χρόνια. Βρέθηκε νεκρός και θαμμένος έξω από κτηνοτροφική μονάδα κάτω από τόνους χώματος. Δράστης είναι έμπορος κρεάτων με τον οποίο το θύμα φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές.

Συντετριμμένη η χήρα του κτηνοτρόφου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: "Δίπλα στις τροφές του, εκεί που τάιζε τα ζώα, έκλεισε ένα σπίτι, πήγαινε κάθε μέρα φόρτωνε τροφή για τα ζώα, άφησε ορφανά δυο παιδάκια, δηλαδή με τι καρδιά, με τι καρδιά. Ρωτάς, αυτός ο άνθρωπος τι είχε περάσει; Τι αγώνα έκανε για αυτήν την οικογένεια; Πώς αφαιρείς έτσι μία ζωή;" είπε σπασμένη φωνή η γυναίκα.

Όπως πρόσθεσε: "Εντάξει είμαι ικανοποιημένη στο κομμάτι που είπες, ότι εντάξει καθαρίσατε το όνομά σας, δικαιωθήκατε, λες εντάξει είμαι ικανοποιημένη αλλά ο Δημήτρης πίσω δεν πρόκειται να έρθει, δεν πρόκειται να έρθει ό,τι τιμωρία και να του κάνουν αυτόν, τουλάχιστον είμαι καλά γιατί ξέρω ότι θα τον θάψουμε, θα του κάνω ένα μνημόσυνο, θα αναπαυθεί η ψυχή του... Εγώ στη ζωή μου ποτέ δεν έχω πειράξει άνθρωπο, δεν έχω πει κακιά κουβέντα για κανένα, ας τον κρίνει ο Θεός. Ειλικρινά. Έκλεισε το σπίτι μου...".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση