GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαντορίνη: κορυφαίος προορισμός και για το 2019

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός του πλανήτη για φέτος είναι η Σαντορίνη, σύμφωνα με τους  αναγνώστες του Global Traveler του αμερικά...

Ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός του πλανήτη για φέτος είναι η Σαντορίνη, σύμφωνα με τους  αναγνώστες του Global Traveler του αμερικάνικου περιοδικού που απευθύνεται σε ταξιδιώτες με μεγάλο budget. 
Επίσης, κορυφαίοι προορισμοί αναδείχθηκαν η Μύκονος και η Κρήτη, που τερμάτισαν εντός 10άδας στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό. 
Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού, Francis Gallagher είπε: «Το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών».
Οι πρωτιές, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μεταξύ άλλων, νικητές αναδείχθηκαν η Ελλάδα συνολικά στην κατηγορία Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς και η Μύκονος στην κατηγορία Καλύτερες Παραλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση