GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος στο Μεσολόγγι

Εικοσάχρονος που υπηρετούσε τη θητεία του, έχασε τη ζωή του, στη διώρυγα στο Νεοχώριο Μεσολογγίου, όταν έπεσε στη διώρυγα, με την μεγ...

Εικοσάχρονος που υπηρετούσε τη θητεία του, έχασε τη ζωή του, στη διώρυγα στο Νεοχώριο Μεσολογγίου, όταν έπεσε στη διώρυγα, με την μεγάλου κυβισμού μηχανή που οδηγούσε.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να ανασύρουν το νεαρό από τη διώρυγα τον οποίο μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό εντόπισαν οι δύτες της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου, που κλήθηκαν για να βοηθήσουν . Όπως είπαν οι δυο δύτες μιλώντας στο aixmi - news. gr. έπεσαν στα θολά νερά και με δυσκολία έκαναν τηναναζήτηση. Ο νεαρός εντοπίστηκε όταν άρχισε να πέφτει η στάθμη του νερού και όταν οι αρμόδιοι ειδοποιήθηκαν να κλείσουν τις πόρτες. Ο νεαρός υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και είχε μεταβεί στο Νεοχώρι για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Πηγή: aixmi-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση