GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτίριο 21 ορόφων κατέρρευσε μέσα σε 16 δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεκαέξι χιλιάδες τόνοι ατσαλιού κατέρρευσαν μέσα σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα μετά από την ελεγχόμενη κατεδάφιση στον Martin Tower...

Δεκαέξι χιλιάδες τόνοι ατσαλιού κατέρρευσαν μέσα σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα μετά από την ελεγχόμενη κατεδάφιση στον Martin Tower στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονταν τα κεντρικά γραφεία μιας εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών χαλυβουργίας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την κατεδάφιση του ψηλότερου κτιρίου της περιοχής, το οποίο όμως παρέμενε άδειο τα τελευταία 12 χρόνια όταν η Bethlehem Steel έκλεισε.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του Martin Tower προσπάθησαν επί χρόνια να αναδιαμορφώσουν τη δομή του ύψους 101 μέτρων ατσάλινου κτιρίου αλλά τελικά κατέληξαν ότι είναι προς το συμφέρον τους να το κατεδαφίσουν και για να ξαναρχίσουν από την αρχή.

Τα σχέδια προβλέπουν επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων με ιατρικά γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόριο, πολυκατάστημα, ξενοδοχείο και 528 διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση