GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο στην Κρήτη

Τη μάχη με το θάνατο έχασε ο νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καρφώθηκε...

Τη μάχη με το θάνατο έχασε ο νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επάνω στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του οδοστρώματος στο ύψος των Λιμνών.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 27χρονος κατέληξε σκορπίζοντας σε θλίψη τους συγγενείς και φίλους του αλλά και την πόλη γενικότερα.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε πολύ άσχημη κατάσταση και, όπως ανέφερε η Διοικήτρια του ΓΝΑΝ Μαρία Σπινθούρη, σχεδόν άσφυγμος, με κακή νευρολογική εικόνα και φέροντας πολλαπλές κακώσεις (σε θώρακα, κοιλιά και κεφάλι).

Ο άνδρας πήγε αρχικά στην ανάνηψη ώστε να αντιμετωπιστούν οι κακώσεις στον θώρακα, στη συνέχεια στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν οι κακώσεις στην κοιλιά.

Πηγή: anatoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση