GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Τίμος Δράκος» αποκαλύπτει 29 χρόνια μετά, γιατί έφυγε από τη Λάμψη

Τις ημέρες δόξας που έζησε στη «Λάμψη» θυμήθηκε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ενώ μίλησε και για την επάνοδό του στη μικρή οθόνη με τη σειρ...

Τις ημέρες δόξας που έζησε στη «Λάμψη» θυμήθηκε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ενώ μίλησε και για την επάνοδό του στη μικρή οθόνη με τη σειρά «8 λέξεις». Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Έθνος, αποκάλυψε γιατί είχε επιλέξει να αποχωρήσει από τη «Λάμψη», που ήταν από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συνεργασία σας με τον Νίκο Φώσκολο πώς ήταν;

Πολύ καλή, καθότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του. Βέβαια κάποια στιγμή διαφωνήσαμε και σταμάτησε η συνεργασία μας.

Το μετανιώσατε;

Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί έκανα και άλλα σίριαλ μετά.

Ζήσατε επαγγελματικά τις πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης. Βγάλατε χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

Ναι, αρκετά. Δεν έγινα πλούσιος, αλλά τα χρήματα που έβγαλα μου επέτρεπαν να ζω αξιοπρεπώς.

Η τηλεόραση σας λείπει;

Ναι, μου λείπει...

Όχι για πολύ ακόμη, αφού μάθαμε ότι επιστρέφετε σύντομα στο γυαλί

Ναι, αυτή είναι η αλήθεια μια και μου έγινε πρόσφατα πρόταση από τον Αντρέα Γεωργίου να πρωταγωνιστήσω στη νέα του σειρά που ετοιμάζει, τις «8 λέξεις», που είναι ένα πολιτικό-ερωτικό θρίλερ...

Ερωτηθείς γιατί παρά τη μεγάλη επιτυχία, εκείνος επέλεξε να αποχωρήσει από τη Λάμψη, απάντησε:

«Ο Νίκος Φώσκολος, μου είχε γράψει μια ιστορία που θεώρησα ότι δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα που είχαμε φτιάξει όλα εκείνα τα χρόνια. Για όσους θα θυμούνται, η ιστορία αυτή είχε να κάνει με τη Σάντρα που την είχε ερωτευθεί σφόδρα ο Γιάγκος Δράκος και ήθελε από μένα με βάση το σενάριο που έγραψε, να διεκδικήσω την ερωμένη του πατέρα μου.

Αντέδρασα και του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντα μου και το έκανε. Βέβαια μετά από περίπου εννέα χρόνια ο γιος του, Σπύρος Φώσκολος, με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να επανέλθω στη «Λάμψη» και πήγα και βρήκα μάλιστα και τον Νίκο Φώσκολο, είπαμε και οι δύο για τα όσα είχαν συμβεί, περασμένα ξεχασμένα και προχωρήσαμε σε μια νέα συνεργασία».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν κατάφερε να απεμπλακεί από την εικόνα του Τίμου, είπε: «Δεν το επεδίωξα να απεμπλακώ τόσο, γιατί οι ρόλοι μας συνοδεύουν όταν έχουν επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση